Az élet teljességének kibontakozásáért

A meditáció

joga

 

Bármennyire is azt hisszük, hogy a modern kor emberének problémái újkeletűek, ez koránt sincs így. A stressz és a feszültség minden korban jelen volt, legfeljebb különböző mértékben. Az embernek a több és több elérésére vonatkozó vágya is örök, mert ez egy alapvető emberi tulajdonság. Ezért nem meglepő, hogy az igazán hatékony megoldásokat a mindennapi problémáinkra ott találjuk meg, ahol azokat már évezredeken keresztül használták és tökéletesítették.

A Transzcendentális Meditáció egy ősrégi technika arra, hogy az elmét lecsendesítsük, és ezáltal a tudat rá tudjon tekinteni igazi valójára. Ebben a folyamatban a test és az elme is egy mély, csendes állapotba kerül. A test e lenyugodott állapota összehasonlíthatatlan bármilyen más pihenéssel, az, amit a meditáció alatt tapasztalunk, még a mély alvás pihenésénél is kétszer mélyebb.

A meditáció folyamata nagyon egyszerű, nagyon természetes, nagyon könnyű. Mindenki képes rá már az első naptól. A mindennap megtapasztalt pihenés hatásai azután napról napra kezdenek megmutatkozni a mindennapi életünkben. Jobb lesz a közérzetünk, nő a teljesítőképességünk, nő a toleranciánk. Mivel a testünkben felhalmozott feszültségek végre elkezdenek fogyni, elkezdjük felszámolni az egészségünk megőrzésének/elérésének útjában álló évtizedes akadályokat.

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.