Az élet teljességének kibontakozásáért

A nemzeti tudat felemelése

magyarorszag

 

Hihetetlennek tűnik, de több száz (köztük itthoni) kísérlet bizonyította már, hogy az egyes emberek rendezettsége kihat a társadalmi rendezettségre. Ha egy területen az emberek 1 százaléka gyakorolja a Transzcendentális Meditációt, akkor azon a területen megnövekszik a pozitivitás, csökken a bűnözés, és nő a jólét. Ezt nevezzük Maharishi-hatásnak.

Azzal, hogy az emberek saját otthonukban naponta gyakorolják a meditációt, és feloldják saját belső feszültségüket, egyúttal feloldják a környezetükben felhalmozódott társadalmi feszültségek egy részét is. Ha elég sokan meditálnak egy országban, az legyőzhetetlenné teszi az országot a külső és belső behatásokkal szemben.

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.