Az élet teljességének kibontakozásáért

Az egészségünk kincs

kincs

 

Az egészségünk féltve őrzött kincsünk (kellene, hogy legyen). De sajnos nem áshatjuk el a kert végében, máshogy kell megőriznünk.

A megőrzésben nagyon sokat segíthet a Transzcendentális Meditáció, mert nap mint nap olyan mély pihenést biztosít, amiben a testünk képes erőteljesen regenerálni önmagát. Ezzel elejét véve annak, hogy a testben az energiahiányok (vagy éppen energiatöbbletek) betegséggé nőjék ki magukat.

Felelőtlenség lenne azonban azt állítani, hogy önmagában a TM-től meg tudunk gyógyulni egy-egy komolyabb betegségből. A TM sokat segít, a különböző statisztikák is mind mellettünk szólnak, de önmagában a TM nem biztos, hogy elég a teljes gyógyuláshoz. Kérdezzen rá az ismertető beszélgetésen személyesen nálunk a konkrét betegségekre, mert csak Magyarországról több ezer ember tapasztalatait tudjuk megosztani Önnel.

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.

Időpontok