Az élet teljességének kibontakozásáért

Az önmegvalósítás felé

Életünk fonalán a vágyaink vezetnek bennünket. Mindenkinél olyan vágyak jelentkeznek, melyek útján haladva közelebb kerülünk evilági feladatunk beteljesítéséhez.

A magánéletünkben vagy a munkánk során kapott feladatok előreviszik fejlődésünket, tehát végső soron a problémák megoldása is szellemi fejlődésünket szolgálja. Nem szabad elkülöníteni földi tevékenységünket spirituális küldetésünktől, hiszen az előbbi ez utóbbit szolgálja. Nagyon fontos ezért, hogy a problémákat, melyekkel szembesülünk, a lehető leghatékonyabban oldjuk meg, mert a szellemi értékekben is csak úgy tudunk továbbhaladni, ha a megelőző lépés világi feladatait is már magunk mögött hagyjuk.

Így segít minket a Transzcendentális Meditáció. Felszabadítja a bennünk rejlő testi energiát és szellemi képességeket, melyek együtt az életünket sokkal hatékonyabbá teszik. Világi vágyaink – vagy egyszerűen csak a mindennapi élet – könnyebb megélésével több időnk és figyelmünk jut arra, ami igazán fontos, legyen az akár a család, a hobbi vagy a spirituális útkeresés, az, amiben úgy látjuk, hogy fejlődnünk kell.

Maharishi szerint az élet célja a boldogság kiteljesedése. Ezért ha úgy látjuk, hogy életünkben növekszik a boldogság, jó úton járunk. Ha másképp van, gondolkozzunk el rajta, mit tudnánk változtatni.

Ha pedig valaki már – úgy érzi – túllépett az anyagi létezés elsődlegességén, a keresett spirituális tapasztalatokat meg fogja találni Maharishi Transzcendentális Meditációjában vagy haladó technikáiban. Neki azt javasoljuk, hogy – akár ezen a honlapon – olvasson a sorok között, vagy jöjjön el egy személyes beszélgetésre.

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.

Időpontok