Az élet teljességének kibontakozásáért

David Lynch

DavidLynch

Bemutató a David Lynch alapítványról, videóval.

Paul Mc Cartney - Paul Horn - Ringo Starr (Beatles) és David Lynch A David Lynch-alapítvány által szervezett jótékonysági koncerten - amelynek célja a meditációoktatás támogatása - együtt zenél a két volt Beatles-muzsikussal Paul Horn jazzfuvolás és a legendás skót folkdalos, Donovan, akik 1968-ban szintén ott voltak Maharishinél.

Paul Mc Cartney – Paul Horn – Ringo Starr (Beatles) és David Lynch
A David Lynch-alapítvány által szervezett jótékonysági koncerten – amelynek célja a meditációoktatás támogatása – együtt zenél a két volt Beatles-muzsikussal Paul Horn jazzfuvolás és a legendás skót folkdalos, Donovan, akik 1968-ban szintén ott voltak Maharishinél.

A Kék bársony és a Twin Peaks rendezője, David Lynch, maga is több évtizede gyakorolja a TM® technikát, úgy érzi, kreativitását is ennek köszönheti. “Ez a tiszta kreativitás mezeje. A művészek számára a legjobb dolog, ha lemerülnek a kreativitás forrásába. Onnan jönnek az ötletek, a szorongás és a félelmek pedig eltűnnek.” Alapítványát azzal a céllal hozta létre, „hogy biztosítsam: minden amerikai gyermeknek legyen lehetősége meditációt tanulni, ha szeretne” .. “Tarthatják sületlenségnek, amit mondok, de ha találkoznának azokkal a gyerekekkel, akik megkapták ezt a lehetőséget, meglátnák: úgy ragyognak, hogy el sem hinnék.”

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.

Időpontok