Az élet teljességének kibontakozásáért

Kreativitás és intelligencia

kreativitas

 

Sokszor utaltunk már rá, hogy a TM könnyebbé, hatékonyabbá teszi az életünket, de eddig még nem érintettük, hogy hogyan. A nap mint nap megtapasztalt mély pihenés révén a mentális képességeink fejlődésnek indulnak, és ennek egy-egy mérhető vonatkozása a kreativitás és az intelligencia.

A munkában és a mindennapi életben a növekvő elvárásoknak csak úgy tudunk megfelelni, ha kreatívan gondolkodunk, azaz ugyanazt a kérdést más megközelítésből szemlélve hatékonyabb megoldásokkal állunk elő. Azzal, hogy a TM technika alatt a jobb és a bal agyfélteke, illetve az agy első és hátsó területei elkezdenek fokozottan együttműködni, fejlődik a kreativitás.

Az intelligencia komplex képesség, ami a problémamegoldásra irányul. Ide tartozik például az összefüggések átlátása, az emlékezőképesség, a gondolkodás gyorsasága. A TM az egyetlen olyan általunk ismert személyiségfejlesztő technika, ami még felnőtt korban is képes az intelligenciát fejleszteni. Nem véletlen, hiszen a TM az emberi elmét lecsendesíti arra a szintre, ahol a kozmikus intelligencia a legelevenebben van jelen.

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.