Az élet teljességének kibontakozásáért

Ajánlások

„A TM jó. A TM könnyű. A TM páratlanul pihentető. A TM lelkesítő: visszaadta a hitemet, hogy újra én irányíthatom az életemet, és nem a körülményeim engem.”

Nagy Andrea, új meditáló

„Nagy támogatója vagyok a Transzcendentális Meditációnak. Már közel 40 éve használom – és úgy gondolom, ez egy nagyszerű eszköz mindeni számára ahhoz, hogy kezelni tudja a stresszt. A stressz természetesen majdnem minden tevékenység velejárója.  /—/ Úgy vélem, elég kutatás igazolja már azt, hogy a TM valami olyan, ami mindenkinek hasznos. Ez egy nagyszerű rendszer, amit használni kell. Máskülönben miért csináltam volna ennyi éven át, majdnem a fél életemen keresztül?”

Clint Eastwood – rendező, producer

„A Transzcendentális Meditáció úgy nyitotta meg a szememet, mint semmi más. Nyugodttá, boldoggá tesz, békét és megnyugvást ad egy meglehetősen kaotikus életben.”

Hugh Jackman – színész, producer

„Az eddigi kutatások szerint a Transzcendentális Meditáció testi hatásai pont ellentétesek azzal, amit az orvostudomány jelenleg a testnek a stresszhatásokra adott válaszreakcióival azonosít.”

Dr. Selye János, a stresszkutatás atyja

Előadás a Transzcendentális Meditációról, új érdeklődőknek

A Transzcendentális Meditáció (TM) egy egyszerű, erőfeszítésmentes technika, ami mély pihenést biztosít a testnek és az elmének egyaránt.

TM központunkban az ismertető előadás inkább egy beszélgetés, ahol pontosan azokról a dolgokról esik szó, amik Önt foglalkoztatják:

  • Milyen hatásokat várhat Ön a TM-től az élet különböző területein?
  • Hogyan működik a TM?
  • Miért nem kell hinni benne?
  • Miben különbözik más meditációs technikáktól és személyiségfejlesztő programoktól?
  • Hogyan sajátítható el?

Kérjük, foglaljon helyet a legközelebbi díjmentes beszélgetésre a jobb oldali oszlopban!


Kedvcsinálóként álljon itt két rövid videó.

Dr. John Hagelin világszerte elismert kvantumfizikus. Elnyerte a Kilby-díjat,  ezzel az elismeréssel olyan tudósokat díjaznak, akik nagyban hozzájárulnak a társadalmi problémák megoldásához a tudomány és a technológia terén végzett alkalmazott kutatásaik révén. Ezt a díjat korábban olyan tudósoknak ítélték oda, mint Einstein, Jeans, Bohr, Eddington. Itt az ő rövid ismertetőjét nézheti meg a TM-ről:

 

Dr. Gary Kaplan a neurológia professzora a Hofstra Orvosi Egyetemen. Emellett a Transzcendentális Meditáció hatásainak elismert szakértője a stresszhez kapcsolódó betegségek terén.

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.

Időpontok