Az élet teljességének kibontakozásáért

Jonathan Rowson sakk nagymester

JonathanRowson

Jonathan Rowson – brit sakkbajnok 3 egymást követő évben.

14 éves Transzcendentális Meditáció gyakorlatának tulajdonítja, hogy felkészítette őt arra az életre, amit nagymesterként kapott a sorstól. Rendszeresen gyakorolja a TM-et, a napi rutinjába beillesztve. Az Oxfordon tanult, amikor megtanulta a meditációt, és azt mondja most, hogy a kitüntetéses diplomáját ennek köszönheti. „Messze ez volt a legjobb dolog, amit az Oxfordon tanultam. Egyből több energiám lett, jobban tudtam koncentrálni, és barátságosabban viszonyultam másokhoz.”

Azt mondja, elképzelni sem tudja, hogy egy komolyabb játszmába belekezdene úgy, hogy nem meditált előtte.  „Húsz perc elteltével nyugodtnak, összeszedettnek érzem magam, és kész vagyok a versenyzésre – de ennél is fontosabb, hogy ez a technika lehetőséget ad nekem arra, hogy ‘csak úgy játsszak’, és élvezzem a játékot anélkül, hogy aggódnék az eredményen.”

 

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.

Időpontok