Az élet teljességének kibontakozásáért

Napi 2x 15-20 perc

teendok

 

Igen, mint a legtöbb jó dolog az életben, ezek a csodálatos eredmények sincsenek ingyen. A mindentudó fotelunkba bele kell ülnünk, nap mint nap. Úgy kell szerveznünk az életünket, hogy ezt a pihenést minden nap meg tudjuk adni magunknak.

Ez a vízválasztó. Aki naponta kétszer rászán 15-20 percet a Transzcendentális Meditációra, az ezentúl egy más minőségű életet fog élni. Igazából ez a TM megtanulásának a legfontosabb feltétele. Az, hogy tényleg elkezdjük gyakorolni.

A TM nem kíván mást tőlünk, csak ezt az időt. Ez egy nagyon egyszerű technika. Ez egy nagyon könnyű technika. Nem kellenek hozzá különleges képességek. Nem kell hozzá erőfeszítés vagy koncentráció sem.  Nem kell változtatnunk a napi életvitelünkön sem, csak egyszerűen bele kell illesztenünk ezt a napi pihenést.

És a legfontosabb az, hogy nem kell hinni benne. A TM attól működik, ha csináljuk. Mindegy, hogy hiszünk benne, vagy nem.

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.