Az élet teljességének kibontakozásáért

Tanulás

olvasas

 

A tanulás az egyik olyan életterület, ahol kiemelkedő mennyiségű tapasztalatunk van, már Magyarországon is. Ha egy iskolában, vagy egy osztályban bevezetjük a TM-et, akkor ott egyszerre tucatnyi, vagy több száz diák kezdi el gyakorolni a meditációt. Nagyon könnyű mérni és összehasonlítani az eredményeket a nem meditáló osztályokéval (tanulmányi eredmény, felvételi sikeresség, bentmaradás a felsőoktatásban, stb.).

Ebben a kreatív ismertetőben mégis inkább arra szeretnénk kitérni, hogy a diákok hogyan élik meg a tanulást a TM-mel vagy a TM nélkül. A TM nélkül a tanulás a többségnek kimerítő, a dolgozatok, vizsgák pedig feszültséggel telik. A diákok többsége ma nem élvezi a tanulást. A meditáló diákok hozzáállása a tanuláshoz teljesen megváltozik. Sokkal könnyebben veszik az akadályokat, és ami másoknak nehézséget okoz, az nekik kihívássá válik. Elkezdik meglátni az ismeretek közötti kapcsolatokat, így ami másnak feleslegesnek tűnik, az nekik érdekessé válik.

Helyfoglalás

Bejelentkezés a díjmentes ismertető előadásra

Kérjük, felelősen foglaljon helyet. Csakis olyan időpontra foglaljon, amikor tényleg el tud jönni. Egy fenntartott, de üresen maradt hellyel elveheti a lehetőséget valaki mástól az adott beszélgetésen való részvételtől.

A találkozó helyszíne sok esetben függ a résztvevők számától is, ezért a bejelentkezés elengedhetetlen. A végleges helyszínt e-mailben küldjük meg.

Válasszon az alább megjelenő időpontokból, VAGY kérjen értesítést a későbbi időpontokról.

Időpontok